We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

My Cart
0,00

Boutique

Alle producten

Zwarte rozen. Flora Express

Black Velvet

13,95

Exotisch, mysterieus en spectaculair. Door de donkerrode fluweelachtige bladeren lijkt de Black Velvet roos bijna zwart. Deze theatrale schoonheid is een van de donkerste rozen ter wereld en perfect voor gelegenheden die vragen om een blikvanger met gevoel voor drama. De knop is vol en bloeit wijd open, waarbij de bloemblaadjes iets omkrullen. Hierdoor vangen ze op een speciale manier het licht en komt de fluweelachtige textuur nog beter tot zijn recht.

Roze rozen - flora express

Pink Before you Leap

13,95

Sterke stelen, een grote knop die altijd volledig opent en een uiterst gezond vaasleven. Hoe kan zo iets emotioneels, zo rationeel zijn. Deze prachtige roze roos betovert je met haar elegante bloeiwijze. De Pink Before you Leap is al snel de leading lady in ieder huis, waarin de roos vrolijk de toon zet en lang fris en mooi blijft. Roze rozen staan symbool voor fascinatie, verliefdheid en alles dat met passie te maken heeft.

Rode rozen. Rozen bestellen. Rode rozen boeket

Red-Y for Adventure

13,95

Alleen het beste is goed genoeg als het op rode rozen aankomt. Onze Red-Y for Adventure ademt Nederlands vakmanschap en dat uit zich in een schitterende, heldere rode kleur. De knop is een wulpse zandloper die zich opent in een prachtige roos met iets omkrullende blaadjes. De heldere rode kleur blijft aanwezig gedurende de volledige bloei van de roos. Noem eens een gelegenheid waar rode rozen niet bij passen…

Witte Rozen. boeket rozen. Rozen bestellen

White my Fire

13,95

Eén van de meest geliefde rozen ter wereld! Deze roos ademt stilte, kalmte en volmaaktheid uit. Iedere kamer licht op door de aanwezigheid van deze dynamische schoonheid. De buitenste blaadjes bevatten groene nuances die tijdens de bloei de roos volledig wit laten kleuren. Hele bijzondere exemplaren hebben op de rand van de bloem een klein rood vlekje. Dankzij de prachtige vorm in zowel knop als open en de vele blaadjes, een echte klassieker voor iedereen.