We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

My Cart
0,00
Over ons
Roze rozen brievenbus geschenk
Flora Express
De beste rozen, voor jou
In onze boutique vind je alleen de mooiste rozen van hoogstaande kwaliteit.

De roos staat al honderden jaren bekend om haar pure schoonheid. Zowel witte rozen als rode rozen worden vaak gekocht, omdat zij symbool staan voor liefde. Bij Flora Express werken we vanuit passie voor rozen en daarom gaan wij tot het uiterste om de meest schitterende kleuren in de hoogste kwaliteit aan te kunnen bieden. Na uitgebreid onderzoek komen we met maar liefst vier prachtige soorten: White my fire - Red-Y for Adventure - Black Velvet - Pink Before you Leap.

Made with Love Flora Express
Van kweker naar vaas
De weg van onze kweker naar een vaas bij u thuis op tafel is kort. Flora Express kiest er voor om uitsluitend met kwekers van Nederlandse bodem te werken.

Het voordeel hiervan is niet alleen dat we dagverse rozen kunnen garanderen, het is ook nog eens beter voor het milieu. Iedere roos wordt zorgvuldig schoongemaakt en met liefde verpakt in een luxe verpakking die door de brievenbus bij de ontvanger op de mat valt. Het voordeel van onze brievenbusverpakking is dat je niet thuis hoeft te zijn om het geschenk in ontvangst te nemen.

De rozen van Flora Express bezitten de hoogste certificaten in milieuvriendelijk kweken. Namelijk: Florimark Production, een certificaat dat maar weinig kwekers mogen voeren en tevens het hoogst haalbare is. Dit betekent dat onze rozen de hoogst mogelijke aandacht krijgen op het gebied van zowel milieu-, kwaliteits-, en sociale opzichten. Daarnaast bezitten onze rozen ook nog eens het Fair Flowers Fair Plants certificaat. Dit keurmerk heeft oog voor duurzaamheid en een groenere wereld.

Fair flowers Fair plants certificaat
Handgeschreven kaart bij uw Flora Express Rozen
Witte rozen bij de kweker. Flora Express
We maken het persoonlijk
“Wilt u er een kaartje bij?” staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom schrijven wij iedere (wens)kaart met de hand. Dat maakt het net wat persoonlijker en liefdevoller. Liefde, dat moet gedeeld worden! Wij gunnen iedereen het geluk van een verse bos mooie rozen met een persoonlijk kaartje.